Явор Бахаров зарязал Луиза Григорова

Луиза Григорова

Младата актриса Луиза Григорова, станала популярна от сериала на Би Ти Ви "Стъклен дом", признава, че е била зарязана от колегата си Явор Бахаров заради богаташка щерка.

В едно от своите интервюта актрисата споделя за разочарованието си от тогавашната й половинка в живота и на малкия екран - Явор, който предпочел милионерска дъщеря пред нея. Тя преживява тежко раздялата им, след като актьорът взел решението да сложи край на връзката им.

Явор Бахаров

Красавицата, която е дъщеря на Ивета Григорова, собственичка на една от най-проспериращите модни агенции у нас „Ивет Фешън“, от малка заработва като модел.

"Аз работя от 14-годишна. Тогава получих и първия си хонорар от 20 хиляди лева в Тайван. Когато се запознах с Явор, имахме избор да живеем при майка му или на квартира.

Взех решението да купя апартамент със спестяванията си, за да може да имаме наш общ дом. Затова и ме заболя много, когато той поиска да се разделим, а мен изкараха лошата, но не беше така.", признава още Луиза, като допълва:

"Той избра да се хвърли на милионерска щерка и това си е негово право. Не казвам, че ми е било много приятно и сигурно ще ми остане като обеца на ухото за дълго време, за да бъда по-предпазлива във връзките си. Въпреки всичко това е минало и вече съм му простила."

Рейтинг

5 1
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати