Мария Игнатова завежда дело срещу Волен Сидеров

Мария Игнатова

Мария Игнатова завежда дело срещу Волен Сидеров заради клевета.

Лидерът на партия АТАКА Волен Сидеров си позволи да нарече Мария Игнатова "проститутка" на вчерашната си телевизионна изява в ефира на партийната си телевизия "Алфа". Сидеров нарече водещата на “Господари на ефира“ "проститутка, която е била играчка на мутрите". С това си изказване си навлече гнева не само на блондинката, но и на приятелят й Димитър Рачков и продуцентът на "Глобал филмс" Магърдич Халваджиян.

„Не за един лев, а за доста сериозна сума ще го съдя. Мария и Рачков също ще заведат дела“, заяви Халваджиян, като допълни, че днес има среща с адвокатите си. Той разкрива още, че парите от обезщетението, които ще вземе от Сидеров, ще бъдат за обществени каузи. С тези пари възнамерява да помогне например на протестиращите, които излизат по площадите.

На въпроса, защо партиен лидер ще нарече една жена и то в ефир „проститутка“, Халваджиян отговори: "Доколкото си спомням, и към Лора Крумова имаше подобно отношение. Каза й да не се занимава с журналистика, а да ходи да готви вкъщи и да си гледа децата. Това е неговото разбиране за това къде е мястото на една жена."

От екипа на предаването "Господари на ефира" разкриха, че тази вечер ще излязат с изявление относно случая „Сидеров“, като Димитър Рачков допълни, че въпреки, че няма лична обида към него се чувства омерзен заради Игнатова, с която живее на семейни начала.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати