Таня Илиева поведе гола народа

Таня Илиева

Топ-манекенката Таня Илиева, която живее предимно в чужбина, се превърна в новия символ на протестите у нас, след като се появи с разголени гърди и знаме в ръка.

Таня, която пресъздаде едно към едно Свободата от емблематичната картина на френския художник Йожен Дьолакроа, символизираща революцията, шокира моралистите и възхити ценителите на красотата и желанието за промяна.

Манекенката се появи като Свободата в навечерието на годишнина от началото на Френската революция.

Таня е една от най-успелите наши манекенки в чужбина, тя се радва на добри ангажименти за известни марки. Освен че е манекен и фотомодел, хубавата брюнетка се изявява и като актриса.

Тя пожъна огромен успех с участието си във филма "Дзифт" и смята да се заеме с развитието на актьорската си кариера. Това най-вероятно ще й се удаде, тъй като тя живее в САЩ, където може да сбъдне смелите си мечти в Меката на киното - Холивуд.

Таня, която според клюката се беше разделила с певеца и актьор Руши Видинлиев, все още се радва на любовта му и двамата дори делят общ покрив зад Океана.

Колежки на хубавицата я поздравиха за куража да се появи разголена, за да покаже позицията си към събитията у нас, а по-консервативните се възмутиха от смелата й постъпка.

Докато вървеше с българското знаме в ръка, Таня се вживя в ролята и на лицето й се беше изписало сериозно и страдалческо изражение.

Рейтинг

5 3
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Камчев
Камчев
26.07.2013 22:01
Това, че сте отразили тая новина е много добре, но къде е обектът на новината, защо няма снимка, да я видим тая нова българска Свобода развяла знамето???
1
0