Вики от Мастило стана дебеланка

Вики от Мастило

Елегантната Вики от Мастило стана дебеланка, за да подкрепи пълните жени. В крещящо розова рокля тя стана над стокилограмова сладурана, за да покаже, че не е нужно да си слаба, за да те харесат.

В новия клип на треньорката от музикалната надпревара "Гласът на България" тя играе едновременно две роли. В едната тя е секси мацка с впити по тялото дрехи и предизвикателно поведение. Другата й роля е на дебеланка, която въпреки килограмите си знае как да купонясва и се харесва на мъжете.

Виктория Терзийска

В новия клип роля има и китаристът на групата - Десо. Той се превъплътил в ролята на мъж, който трябва да направи своя избор между двете мадами. Накрая той взима решение и избира - но за учудване на всички не засуканата мацка, а заоблената й версия.

Вики Терзийска е много доволна от новото видео, в което има провокативни елементи. Хубавата певица, която е забърквана в афери с много мастити бизнесмени, постоянно готви нови изненади за феновете си.

Текстът на парчето, което носи името "Спираш ми дъха", е дело на Вики Терзийска.

Режисьор на лентата е щерката на шоумена Иво Танев, който преди много години беше фолк певец, а после стана телевизионен водещ в игра за печелене на лесни пари.

Красивата Албена Танева, която е наследила певческия талант на татко си, се е посветила на създаването на видеоклипове.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати