ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Ани Хоанг гола с Крум

Ани Хоанг гола с Крум

Ани Хоанг

Чисто гола се снима на плажа певицата Ани Хоанг, която от няколко години топли леглото на режисьора Люси Иларионов. Певицата с виетнамски произход решила все пак да прикрие гърдите си, но за целта използвала певеца Крум.

Веднага се заговори за евентуална връзка между екзотичната певица, която така и не успя да се наложи като звезда въпреки усилията на талантливия си любим, и между Крум, който досега не е афиширал никога любовите си.

Люси Иларионов

Крум, който направи преди време дует с Миро, дори бе забъркан от клюкарите в евентуална афера с русокосия певец. Крум засега мълчи по отношение на скандалните снимки.

Според слуховете обаче те са просто начин да се привлече вниманието към младата певица с екзотичен произход, а освен това можели да бъдат и част от клип по идея на Люси Иларионов.

Люси е известен с амбициите си да превърне приятелката си в звезда и не е изключено някой ден да успее, обсъждат във фолк гилдията. В най-скоро време ще стане ясно дали между Ани и Крум има някаква любовна връзка или всичко е плод на стратегията на Люси.

На снимките голата Ани е покрила с тялото си разголения Крум. Според очевидци снимките не са правени на морето, а на усамотен плаж в близост до река Камчия.

Засега Люси не разкрива тайната на снимките, но не се чува да е реагирал остро, което накланя везните към версията за клип.

Рейтинг

5 3
4 4
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати