Владо Карамазов възхитен от Ким Катрал

Владо Карамазов

Един от секссимволите на българския театър Владо Карамазов мечтае за среща с американската си колежка Ким Катрал, позната от сериала "Сексът и градът".

От доста време Карамазов планирал да отиде до Лондон, където да се поучи от британското театрално изкуство, тъй като смята, че на Острова то е на най-високо ниво.

Ким Катрал

Там актьорът се спрял на театъра Old Vic, където имал възможността да гледа постановката "Сладката птица на младостта" на Тенеси Уилямс, в която участвала и палавата блондинка Саманта (Ким Катрал).

„Много бих искал да имам възможността един ден да се запозная лично с нея и да поговорим като колеги. Тя е невероятен професионалист, много точна и пряма в отношенията си. Бях чувал, че прави чудеса на театралната сцена и наистина е много добра“, разкрива възхищението си актьорът.

В английската столица компания на Владо правил брат му Иван. Двамата братя отседнали в един от елитните лондонски квартали Гринич Вилидж.

По време на престоя си там те успели да посетят и Кралската астрономическа обсерватория, през чиято сграда преминава прословутият нулев меридиан, разделящ Земята на западно и източно полукълбо.

Към момента Владо Карамазов може да бъде гледан в първия сезон на сериала "Дървото на живота", който се излъчва по TV7. Скоро се очакват да започнат снимките и по втория сезон.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати