Мариан Вълев се хвана с дъщерята на Фатик

Мариан Вълев

Звездата от „Под прикритие“ Мариан Вълев, по известен е екранното си прозвище Куката, отново заби младо гадже, в лицето на 20-годишната Александра Тюркмен. Двойката била забелязана последно време да обикалят нощните заведения по нашето черноморие, шушукат из светските среди.

Въпреки, че Велев значително е по-възрастен от щерката на Филип Найденов-Фатик, очевидци твърдят, че двамата истински се забавляват заедно. Младата Александра, която също е решила да се занимава с актьорската професия, наскоро се раздели с обещаващия актьор Явор Бахаров. Очевидно ветерана на нощния живот - Мариан, който си пада по запоите и опасните субстанции изглежда достатъчно обигран за госпожица Тюркмен.

Куката от своя страна също имаше връзка с далеч по-подходящата за него певица Ирина Флорин. Отношенията им обаче не продължили дълго, най-вероятно заради детския нрав на актьора, който изобщо не е по вкуса на певицата.

"Ирина е прекалено улегнала за него, нищо че са на едни години и си отиват повече като двойка, отколкото с 20-годишните момиченца, с които той се мъкне по заведенията", коментират близки на Вълев.

В крайна сметка всички са доволни, тъй като и Ирина Флорин не останала за дълго сама. Певицата си намерила нова изгора, в лицето на 30-годишен бизнесмен, разкриват запознати.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати