Никол се притеснява в ролята на водеща

Никол Станкулова

Красивата синоптичка Никол Станкулова, която стана един от секс-символите на ВИП-брадър, е доста притеснена в новата си роля на водеща, отчитат нейни колеги.

Хубавицата, която се включваше като допълващ водещ на шоуто Денсинг Старс, тогава не изглеждаше притеснена, тъй като постоянно беше в движение и може би това е компенсирало нейната плахост.

Но в момента, освен че демонстрира красивата си фигура по време на прогнозата за времето, Никол се изявява и като водеща. Когато е седнала срещу събеседника си, тя не спира да извършва компенсаторни движения, които да я успокоят.

Докато говори и дори докато слуша събеседника си, тя постоянно върти в изящните си пръсти химикалка - вероятно по този начин успява да се концентрира, коментират нейни колеги.

Нейната колежка-синоптичка Деси Банова, която също се изявява и като водеща, изглежда доста по-уверена в уменията си и се държи много по-спокойно пред камерата.

Това, според клюката, се дължало на факта, че Деси е убедена, че отдавна ѝ е време да се пробва и като водеща, затова в момента дава всичко от себе си.

Това пролича и докато бърбореше с пощальона на Гала - Пейо, за подробностите от музикалната надпревара Х-фактор. Деси знае, че владее ситуацията в студиото, докато е в ефир, и затова действа спокойно и премерено.

Никол вероятно ще се учи от нея, макар да не била убедена, че това е най-правилното решение, шушукат колежки на двете красиви синоптички.

Снимка: Велислава Каймаканова-Ножарова

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати