Графа черпи вдъхновение от езерата на Дънов

Графа

Владимир Ампов-Графа търси вдъхновение не от женското начало, а от природата и точно на нея е посветил новото си парче. Той възпява красотата на Рилските езера.

Графа е известен с нежните си лирични песни, както и с шеговитите си хитове, които са любими на младите българи. Сега обаче той си е поставил ново предизвикателство пред самия себе си - да разкаже за красотата на българската природа.

Почитателите му ще разберат дали е успял да го направи в новия си проект, който според самия него е издържано в модерния в момента музикален стил електро-поп.

Дънов

Парчето, което Графа е приготвил за феновете си, се казва "Седемте езера" и описва красотата на езерата в Рила, на които се е възхищавал и Петър Дънов.

Без да е известен с дъновистки пристрастия, Графа от много време споделял със свои приятели, че едно от най-красивите места в страната ни са именно Седемте рилски езера. Вече е готов и клипът към парчето, който, естествено, е сниман точно сред езерата.

Освен че ще изненада приятно феновете си с новата тема в песента си, Графа ще се опита да спечели музикален конкурс, посветен на темата за природата на България.

В музикалната надпревара ще участват и много други изпълнители, предимно любими на младите хора, и Графа има големи шансове за успех в конкурса, според спецове в бранша.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати