София Вергара е най-високоплатената ТВ звезда

София Вергара

41-годишната колумбийска актриса, с неувяхваща красота София Вергара оглави за втора поредна година класацията на сп. "Форбс" за най-скъпоплатена ТВ звезда.

Звездата от сериала "Модерно семейство" е начело по приходи в телевизионния бранш за периода юни 2012 - юни 2013 г. Вергара е натрупала в банковата си сметка общо сумата от 30 млн. долара, като в нея влизат освен приходите и от телевизонния сериал, също така хонорарите от реклами и други служебни ангажименти.

Ким Кардашиян

На второ и трето място зад нея останаха звездите от сериалите "Закон и ред: Специални разследвания" и "Теория за Големия взрив" Маришка Харгитай и Кейли Куоко с приходи от по 11 млн. долара.

Кланът Кардашиян, които имат собствено телевизионно риалити заемат четвъртата позиция, за най-високоплатени звезди в американската телевизия с приходи от по 10 млн. долара за всяка от сестрите Ким, Кортни и Клоуи Кардашиян.

В класацията на списанието влизат още актрисите Зоуи Дешанел, Кортни Кокс с по 6 мнл. долара, Джулиана Маргулис – 7 млн. долара и др.

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати