Мишо Шамара отказа детектора на лъжата

Мишо Шамара отказа детектора на лъжата

Снощи Мишо Шамара трябваше да се подложи на детектора на лъжата, както самият той беше пожелал и обещал пред публиката и продуцентите на Вип брадър.

До преди няколко дни самият Мишо настояваше да се яви пред детектора на лъжата, за да докаже, че не му плащат за контрапротестите в защита на кабинета „Орешарски“ и за пропагандираното презрение към бившия министър-председател Бойко Борисов.

Неочаквано рапърът отказа да защити позицията публично пред детектора с аргумента, че се притеснява резултатите да не бъдат фалшифицирани.

Шамара поиска писмена декларация от продуцентите на Вип Брадър, че не са финансово и политически обвързани с ГЕРБ и Борисов.

Продуцентите подписаха такава декларация, след което Мишо заяви, че само хартийка не му е достатъчна.

Той поиска още трима други да се явят на детектор на лъжата, за да се види дали на тях не плащал Бойко Борисов.

Увъртанията му не бяха посрещнати с одобрение от публиката и коментаторите в студиото. Според тях Шамара се е изплашил и за това в последния момент е отказал поетия си ангажимент.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
bebolina
bebolina
28.09.2013 06:54
Едно не разбрах съгласи се да се подложи на детектора после имаше условия които искаше да бъдат изпълнени.
Изпълниха условията които искаше и накрая отказа защото било Бойкова работа... Не ми се стори много искрено това което видях и той каза. Можеше да си спести тази излагация като беше отказал още в самото начало :)
0
0