Денди осмя Ирина Флорин

Денди

Бившият моден полицай Денди не се посвени в ефир да осмее певицата Ирина Флорин, която според него преди години се учудила защо той сее съгласил да участва в първия Биг Брадър.

Денди нарече Ирина лицемерка, тъй като в момента тя не само че участва в актуалния ВИП брадър, но освен това е и главата на къщата и взима важните решения.

Това предизвика сдържана негативна реакция у водещия Ники Кънчев, който от години е добър приятел с певицата, която неведнъж е била гост в неговото радиопредаване за музика.

Забавното при номинациите, които предлагаха участниците във ВИП брадър, бе че Лияна номинира Йоана, тъй като не общувала много с нея, а Йоко, от своя страна, номинира Лияна.

Аргументът на Йоко целеше да предизвика усмивка, тъй като според нея фолк бомбата не се хранела здравословно и вероятно поради тази причина не се обличала достатъчно добре.

Ирина Флорин

Според клюката блондинката просто не може да понесе спокойно факта, че Лияна е като магнит за всички мъже в къщата. Късите й поли и огромните й деколтета няма как да не събудят неприятни реакции от страна на жените в риалити шоуто.

Всички, които номинираха съквартиранти за изгонване, се аргументираха с що-годе еднакви причини за избора си и те бяха предимно лично отношение.

Единствено Мариян Кюрпанов се показа като стратег и номинира Ваня и Мира, тъй като според него те са най-силните личности в шоуто.

Рейтинг

5 2
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати