ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Яна и Петко се ожениха

Яна и Петко се ожениха

Антония Р.Антония Р.
Джедай
3k142
Яна и Петко

Танцьорката Яна Акимова вчера се омъжи за бизнесмена Петко Димитров.

Сватбената церемония се проведе в луксозен столичен ресторант и беше охранявана от 15 човека.

Тържествената церемония започна в неделя в 16 часа в църквата „Свети Димитър" в Панчарево.

Яна е успяла да настъпи Петко и според поверието това означава, че тя ще командва в семейството.

Роклята на младоженката беше на виден дизайнер и е струвала 20 000 лв.

Петко и Яна

Двойката пристигна в храма в две отделни лимузини.

Кум на Петко беше доскорошният шеф на тотото Иво Тонев, който според слуховете е негов съдружник в бизнеса му със заведения.

Изтънченото меню на сватбата включваше салата с домати и биволска моцарела, кралски скариди в сос перно, а като основно е можело да се избира между стек от младо еленско месо, пилешко с 3 вида пипер и ньоки и свинско с манатарки.

На събитието присъстваха около 300 гости, като всеки от тях получи като подарък бутилка отлежала бутилирана ракия със снимката на Яна и Петко.

Сред известните личности, които уважиха празника на Яна и Петко, бяха бившата съпруга на бизнесмена Мария Игнатова, която водеше и малкия им син Виктор, певицата Преслава, която беше придружена от настоящата си половинка Жоро Бирмата, певицата Галена и съпруга ѝ Галин, Валери Божинов и Николета Лозанова, Илияна Раева и още много други.

Изненадващо на сватбата не се появи певецът Азис, който е сред най-близките приятели на Петко. Според слуховете кралят на фолка се обидил на бизнесмена за шегата, че Азис е донесъл лош късмет на Валери и Николета.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest