Пламен: Вече виждам първото място

Пламен: Вече виждам първото място

Бившата марионетка на зрителите – Пламен Медаров вече се възприема за победителя във Вип брадър.

Пламен беше спасен 2 поредни пъти от зрителите, като събра най-много положителен вот. Според него всички останали участници в предаването са загубили доверието на публиката и той ще триумфира като победител в края на сезона.

Неговата съмишленичка социоложката Мира Радева се съгласи с наблюденията му, като добави, че най-големият конкурент на Пламен е олимпийската шампионка Станка Златева.

Социоложката описа лагерите в къщата чрез политически сравнения. Според нея единият лагер е като БСП, а другият като СДС. Фаворитът от единия лагер ще е Пламен, а от другия Станка.

Пламен и Мира напълно отписаха боксьора Тервел Пулев от надпреварата, защото според тях това, че избягва конфликтите в къщата го прави безинтересен за зрителите.

След последната си победа Пламен получи правото да е глава на къщата и да създава правила, които да се спазват от останалите съквартиранти.

При последната мисия Биг брадър го обяви за „пчелата майка“. Това означава, че той ще раздава заповеди, а останалите участници ще са длъжни да ги изпълняват.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
ники
ники
12.11.2013 16:51
само пламен искъм да спечели тази битка
0
0