ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Рени - щастлива в Израел

Рени - щастлива в Израел

Рени

Фолкпевицата Рени, която от доста време не е изкарвала хитове, реши да се премести окончателно в Израел заедно с по-младия си съпруг Борис и двете им деца.

Рени, която навремето се запозна с красавеца Борис по време на снимки за клип към нейно парче, набързо успя да омагьоса мускулягата, който е син на известен наш лекар.

След като се роди първото им дете, Рени доста разреди участията си. Последва момент на активни изяви по клубовете и сцените, но след това се появи на бял свят и второто дете на звездната двойка и певицата се посвети на семейството си.

Въпреки това тя успява да запише по някой и друг сингъл. Рени е много щастлива от факта, че децата й са граждани на Израел и че животът им ще мине в тази, според нея, по-уредена държава.

Големият й син вече ходи на училище и е много доволен, защото има много приятели сред местните деца. Преди да замине за Израел, певицата набързо сключила граждански брак с Борис, с когото живеят заедно над 10 години. Административната крачка се наложила, за да бъде уреден статутът й в Израел.

Според Рени в чужбина тя ще отгледа децата си много по-спокойно, тъй като нямало чак такива различия между бедни и богати и никой не парадирал с възможностите си.

От колежките си Рени поддържа отношения най-вече с Есил Дюран, която дори пише някои от текстовете на новите й парчета.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати