Джийсън саботира съквартирантите си

Джейсън

Ексцентричният изпълнител Джийсън Брад Люис и ромката с карибско тяло Пенка успяха да провалят седмичната мисия на съквартирантите – Най-добър приятел.

Двамата саботьори се наговориха нарочно да дават грешни отговори, за да оставят останалите участници без седмичен бюджет и да ги обрекат на глад за известно време.

В мисията Най-добър приятел, където съквартирантите трябваше да покажат колко добре се познават, Джийсън и Пенка нарочно дадоха 4 грешни отговори.

Позволените грешки, които Големият брат беше склонен да прости, за всички съквартиранти бяха 5.

Пенка Георгиева

Следващата двойка „най-добри приятели“ – Киро Скалата и Денди, допуснаха една грешка, което на практика остави участниците в предаването с 0 лева за следващата седмица.

Фактът, че Джийсън и Пенка са много близки и прекарват голяма част от времето си заедно, събуди подозренията на съквартирантите.

Биг Брадър реши да покаже истината на участниците и извика Русата Златка в изповедалнята, където и показа видео, в което се вижда как Пенка И Джийсън решават да саботират мисията.

Бясната плеймейтка веднага разгласи истината на останалите съквартиранти, което притесни първоначално двамата интриганти.

Но след като се почувстваха подкрепени от Киро Скалата и Денди, Джийсън с гордост целуна Пенка и призна вината си за провала на мисията.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
мариана ники
мариана ники
27.11.2013 12:05
Дойде времето ,когато простотията и наглостта започнаха да правят глупаците " известни", но толкова е финансирането на телевизията
0
0
чикията
чикията
25.11.2013 13:10
Тез двамцата са си объркали пола
0
0