Райна: Константин ме унижаваше пред хората

Райна

Фолк певицата Райна разказа на съквартирантите си в Биг Брадър за предишното си участие в предаването, когато влезе в къщата с тогавашната си половинка Константин.

Когато си спомни за отношението на старата ѝ любов към нея, от очите на изпълнителката потекоха сълзи.

Райна сподели, че през 2006 г., когато стана част от риалитито, е влязла в къщата, само защото Константин е искал да участва.

Преди да застанат пред камерите на Големия брат двамата са живели под един покрив от 2 години, но певицата разкри, че в Биг Брадър е видяла половинката си в друга светлина.

Константин

Фолк изпълнителката разказа колко много се е притеснявала при старта на шоуто и случайно е влязла в къщата с кални обувки, а Константин я е нарекъл селянка, затова че е нацапала пода.

Райна сподели, че фолк певецът я е критикувал и след като предаването е свършило, наричайки я отново селянка.

Изпълнителката не скри, че Константин е искал да правят секс, докато са в къщата, за да се представи като мъжкар пред хората навън. Фолк дивата разкри, че с Константин са били много влюбени, но са имали различни виждания за любовта.

Певицата много се е дразнела, когато Коцето се е прибирал след участие в 2 часа на обяд, при положение че ангажиментът му е приключил в 3 часа сутринта, а телефона му през цялото време е бил изключен.

При изповедта си Райна случайно се изпусна, че Златка Райкова се е месила и пречила на връзката ѝ с Константин, но когато осъзна какво е казала певицата набързо прекрати разказите си и спести по-пикантните подробности.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Рейна
Рейна
07.12.2013 21:05
Всичко се връща на този свят, Райна.... Ще дойде един ден, когато той ще те потърси, но назад не се връщай никога вече, не си струва... Той никога няма да се промени. С този човек ще бъдеш винаги нещастна и унизена. Гледай напред и ще намериш своето щастие в този живот.
1
0
БОБ
БОБ
07.12.2013 14:37
Казал ти е истината ! Няма да усетиш как времето ще отлети и ти ще си останеш стара мома селяндурка ! Хващай влака докато е време !
0
3