ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Джена шокира със синьо около окото

Джена шокира със синьо около окото

Нина НордНина Норд
Джедай
2k371
Джена

Фолк певицата Джена се опита да направи силно впечатление на феновете си с нова визия, но успя да предизвика само шушукания за евентуално прикриване на синина покрай окото.

На едно от участията си изпълнителката се появила в кокетен черен тоалет с огромно деколте, от което изскачали подобрените й гърди, а едното й око било с огромна лепенка.

Тя била наистина доста ефектна, тъй като очевидно била доста скъпа и имала сценичен вид. С нея Джена приличала на изпълнителка в някое елитно кабаре в западна държава.

Но тъй като лепенката ефектно обрамчвала едното й око, феновете й, както и клюкарите във фолк гилдията веднага си задали въпроса дали това е само сценичен ефект или става въпрос за нещо по-сериозно.

Намерили се дори такива, които изказали съмнения, че певицата може да е претърпяла някакъв инцидент и окото й да е посинено, затова се е опитала да го прикрие по този странен начин.

Независимо от причината ефектната лепенка така и нямаше желаното от певицата въздействие върху феновете й. Затова пък всички оцениха, че талията й е с доста намалена обиколка и изказаха възхищение от визията на изпълнителката.

По едно време певицата имаше проблеми с килограмите, което не се отразяваше много добре на визията й. В момента обаче тя е във върхова форма, затова по участия ходи с вталени тоалети, които подчертават талията й.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати