ezine.bg»Статии»Звезди»Яна радва Петко с гозби

Яна радва Петко с гозби

Нина НордНина Норд
Джедай
2k364
Яна и Петко

Освен че се сдоби с красива съпруга, бизнесменът Петко Димитров е уцелил десетката и откъм домакински умения, се говори в светските среди. Хубавата Яна, която чака първото си дете от Петко, е майсторка на вкусотиите.

Въпреки напредващата си бременност, танцьорката се справя перфектно с домакинските си задължения, срещу които няма нищо против. Тя е и перфектна готвачка и често радва съпруга си със засукани ястия.

За да е по-забавно готвенето, Яна използва различни весели аксесоари, докато готви. Сред тях е и кухненска престилка, върху която е изобразен атлетичен мъж без глава. Когато е с нея, танцьорката изглежда като с релефно мъжко тяло, което няма как да не внесе доза забавление в процеса на готвенето.

Петко и Яна

Тази премяна на младата съпруга толкова се харесала на Петко, че той дори я снимал и публикува Яна с кокетната престилка в социалната мрежа. Според приятелки на хубавицата тя е наясно, че любовта на мъжа минава и през стомаха, затова често се старае да впечатли Петко и всеки път успява.

Дори когато е в кухнята, Яна изглежда перфектно. За разлика от някои дами, тя не е на мнение, че в домакинството жената може да си позволи да ходи с чорлава коса и стар пеньоар.

Красавицата винаги мисли, преди да облече нещо, с което да изкара времето вкъщи с любимия, с когото са неразделни почти постоянно.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати