ezine.bg»Статии»Звезди»Актьори»Блатечки гушка млада певица

Блатечки гушка млада певица

Нина НордНина Норд
Джедай
2k375
Асен Блатечки
Снимка: Светослав Караджов

Актьорът Асен Блатечки се прояви като романтик към певицата Нора Караиванова, която се прочу покрай участието си в музикалното шоу Мюзик Айдъл.

Блондинката роши косата на Асен и го гледа влюбено, без да се притеснява от връзката му с моделката Диляна Попова, от която актьорът чака дете.

Красивата Диляна обаче няма причини да се притеснява, че актьорът е сериозно увлечен от певицата. Страстта между тях припламва единствено във видеоклипа на новото парче на Нора Трябва ли.

Прегръдките с Нора Караиванова, в които Асен влага толкова чувства пред камерата, си остават само част от играта му във видеоклипа на певицата. Няма никаква опасност на снимачната площадка между тях да е имало нещо повече от приятелски прегръдки, споделят запознати със създаването на клипа.

Асен Блатечки в момента е толкова влюбен в светлооката манекенка, която стана и звезда в тийнейджърския сериал Революзия Z, че няма никаква опасност да се влюби в друга.

Още повече, че актьорът, който не толкова отдавна се раздели със съпругата си, от която има дете, с нетърпение очаква раждането на момчето, което носи под сърцето си хубавата Диляна.

Моделката не е известна като ревнивка, така че актьорът не се притеснява от семейни драми по повод прегръдките си с русата Нора по време на заснемането на клипа.

Виж повече
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest