ezine.bg»Статии»Звезди»Актьори»Джаро въвлечен в сексуални интриги

Джаро въвлечен в сексуални интриги

Нина НордНина Норд
Джедай
2k371
Михаил Билалов

Актьорът Михаил Билалов, който стана прочут у нас с ролята си на Джаро в сериала Под прикритие, ще се превъплъти в напълно нова за вкуса на феновете му роля.

Предишният му имидж на корав мафиот е на път да отстъпи пред новата му екранна същност на съпруг на дама с наистина бурни любовни афери в миналото си.

Сериалът, в който Билалов играе главна роля, се нарича Връзки и отсега почитателите на Джаро нямат търпение да видят любимеца си в напълно нов вид и амплоа.

Те обаче трябва да имат търпение, тъй като ще могат да се насладят на епизодите на новия сериал едва след края на лятото, прогнозират специалисти от бранша.

Яна Маринова

В ролята на съпругата на Билалов се изявява актрисата Лилия Маравиля, която наскоро получи театралната награда Икар за главна женска роля. Ефектната блондинка е въпросната фатална дама, която има спомени от много бурни афери.

Според клюката сериалът, в който се изявява и актрисата-каскадьорка Яна Маринова, ще бъде в духа на популярните на Запад саги за любовта и секса в семейната среда.

Някои специалисти отсега пророкуват, че новият сериал ще има шанса да се превърне в българската версия на Сексът и градът, тъй като в него са засегнати теми като в прочутия филм.

Според Лилия Маравиля досега у нас не е правен подобен сериал, затова се очаква да предизвика голям интерес у зрителите.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати