Благо Георгиев прави жена си милионерка след развода

Благо Георгиев прави жена си милионерка след развода

Футболистът Благой Георгиев се развежда със съпругата си Христина, след като лъсна аферата му с плеймейтката Биляна Евгениева. Говори се, че Благо ще изплати 2 милиона обезщетение на жена си.

Благо и бившата художествена гимнастичка бяха женени в продължение на 10 години и това не е първата изневяра, която Христина прощава на футболиста.

Преди няколко години Георгиев заразя бременната гимнастичка, за да се отдаде на любовта си към фолкпевицата Лияна, но след това се разкая и отново се върна при Христина.

След поредната изневяра обаче официалната половинка на Благо Георгиев е решена да си отмъсти, като освен финансово обезщетение от 2 милиона лева е поискала от футболиста да ѝ прехвърли правата върху семейната им къща в Горна баня.

Според вестник Уикенд футболистът е задействал софийски юристи, които да уредят документите по прехвърлянето на луксозната постройка на името на Христина.

Модерната триетажна къща е с нетипична архитектура и в нея Благой живееше със съпругата и двете си деца – Йоана и Давид.

От своя страна Благой не остана безучастен към новините за края на брака му. Футболистът публикува отворено писмо до българските медии, в което призова журналистите да не разпространяват информация, неотговаряща на действителността.

Повод за писмото му станаха редицата интервюта на плеймейтки и изкусителки, които твърдят, че са имали афера с Благой Георгиев. За по-голямата част от тези жени Благо твърди, че дори не ги познава.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
doni
doni
12.07.2014 12:46
те нямат брак та да се развеждат
0
0

Свързани рецепти