Юлияна Дончева отново стана майка

Юлияна Дончева

С мъжка рожба дари любимия си красивата ексдепутатка Юлияна Дончева. Юлияна, която реши да стане майка за втори път на 48 години, е дала на бебето името на таткото - Станислав.

Красивата Юлияна, която успешно се изявява като телевизионна водеща, отдавна искала да зарадва по-младия от нея ММА-боец Станислав, известен като Стъки, с бебе.

Най-накрая мечтата й се сбъдна и хубавицата шокира много свои връстнички, като реши да роди второто си дете сега. Много хора от телевизионните среди и от бившите й колеги депутати обаче й се възхищават, още повече че бременността я разкраси допълнително.

Юлияна има от първия си брак момче, което носи името Йоан-Дако. Той вече е голям, на 19 години е и със сигурност ще се радва да си има малко братче, пророкуват близки на красавицата.

Юлияна скандализира преди време светското общество, като взе решение да промени живота си и се хвърли в обятията на Станислав Недков-Стъки. Двамата вдигнаха пищна сватба на изискана церемония в приятелски кръг. На сватбата булката беше избрала семпла, но стилна рокля с лилави цветя.

Сега Стъки би трябвало още повече да глези Юлияна, след като го дари с момче, пророкуват близки на хубавата водеща. Още повече, че бебето носи името му. Майката се чувства добре и не може да се нарадва на бебока, който ще си има красива собствена стая.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати