ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Коцето май пак ще става татко

Коцето май пак ще става татко

Коцето

Нежната половинка на фолк звездата Константин май е на път да го направи татко за втори път, коментират клюкарите във фолк средите. Причина за този слух е понаедрялата фигура на красивата блондинка.

Певецът все още не е коментирал официално дали клюката е вярна, но според наблюдателни фенове на двойката напоследък Надя демонстрира леко наедряване и според всички това се дължи на евентуалната й бременност.

Коцето не веднъж напоследък е споменавал, че много му се иска да стане татко за втори път. Той дори споделял с приятели, че няма нищо против и да си осинови едно детенце, за да даде шанс на хлапе от институция.

Двамата вече имат дъщеричка, и според слуховете Коцето си мечтаел второто му дете да е момче. За Надя обаче изобщо нямало значение какъв ще е полът на следващото им бебе, тя е много щастлива от майчинството си и отделя много време и внимание на дъщеря си.

Райна

Според близки до двойката засега певецът и половинката му не казват нищо официално, тъй като били суеверни и искали да предпазят детето от лоши енергии.

Дали хубавата съпруга на Коцето наистина очаква бебе, ще стане ясно съвсем скоро, когато коремчето й вече не може да мине за леко напълняване.

Не е ясно как реагира Райна, която години наред беше до Коцето, а после двамата се разделиха и той се ожени за Надя. Оттогава не се е чуло Райна да има сериозна връзка с някого, все още няма и дете.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Свързани рецепти