Райна търси булки за любимците си

Райна

Фолк звездата Райна се е заела сериозно със задачата да намери приятелки на двата си пинчера - Дракон и Карпузи, които са скъп спомен от връзката ѝ с колегата ѝ Константин.

Моите мъже търсят спешно палави булки, закачливо подканя феновете си Райна, и уточнява, че не е необходимо да има ангажимент след сватосването - т.е. че не иска бебе от котилото.

Единственото условие на македонката е булките да са под шест килограма, за да могат да се справят с тях малките юнаци. Певицата е уточнила, че външния вид на годениците на Дракон и Карпузи няма никакво значение. Не е задължително палавниците да са породисти, важното е да имат мерак да са заедно с пинчерите.

Всъщност Дракон е чист сърнист пинчер с родословие, той е от Унгария и дължи величественото си име на Коцето. Певецът така се смял, като видял как мъникът показва острите си зъби, че веднага го оприличил на дракон.

Карпузи е кръстоска между пинчер и чихуахуа. Но и той е черен като Дракон и двамата много си приличат. Карпузи е по-малкият от двамата - и на възраст, и на килограми.

Преди време Райна беше споделила, че иска да има и трето кученце, но явно все още не е узряла за това решение. Но с Карпузи и Дракон певицата е неразделна и навсякъде е с тях.

Те имат богат гардероб с дрехи и аксесоари за всеки сезон и певицата много обича да ги облича в различни тоалети.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати