Съквартирантите влязоха в къщата оковани по двойки

Катето Евро
Снимка: tv7.bg

Започна новият сезон на Big brother all stars, който още в самото си начало поднесе сериозна изненада за десетимата риалити герои, които се осмелиха да прекрачат къщата на Биг Брадър.

Петима мъже и пет жени влязоха в къщата, но по доста нетрадиционен начин. Всеки съквартирант влизаше не сам, а прикован с вериги за някой от другите съквартиранти.

Катето Евро и Ники Китаеца бяха първите, които научиха за интригуващия начин, по който ще съжителстват до второ нареждане на Биг Брадър.

Катето Евро

Именно те получиха и първата тайна мисия – по-късно вечерта да определят кои двама съквартиранти ще бъдат освободени от веригите.

Следващите оковани двойки, които влязоха са Бони и Боби Турбото, Емил Каменов от Къртицата и певицата Петя Буюклиева, Христо Трифонов от семейното издание на Биг Брадър и певицата от Мюзик Айдъл Пламена, Тодор Славков и скандалната Калина Паскалева, известна от Острова на изкушението.

В края на епизода Китаеца и Катето бяха повикани в изповедалнята, където те избрала да освободят от оковите двойката Петя Буюклиева и Емил Каменов.

Тайната уловка бе, че именно освободените двама ще са и първите номинирани звезди, които следващата седмица ще се борят за оставането си в шоуто.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати