Глория стартира участия със Симона

Глория

Фолк примата Глория започна серия от концерти с дъщеря си Симона, която много прилича на нея визуално, макар гласовете им да се различават. Новият тандем привлича много фенове на звездата.

Красотата на Глория, съчетана с момичешката свежест на разхубавилата се внезапно Симона печелят все повече фенове, които напират за съвместните им концерти.

Според злобари във фолк средите Глория просто се опитва да даде едно рамо на дъщеря си, която не можела да пробие сама. Същото обаче направи и Тони Стораро, като направи страхотен дует преди време със сина си Фики, който за нула време стана един от най-популярните млади изпълнители.

Според клюката обаче Симона предпочитала да посвещава повече време на разкрасителни процедури и разходки по магазините, отколкото да се посвети на репетиции.

Глория

Майката на младата певица явно е решила да вземе нещата в свои ръце, за да изтласка момичето си към върха. Двете вече записаха един дует "Ако счупят всяка нота", в клипа към който не е ясно кой изглежда по-добре - майката или дъщерята, тъй като и двете са доста сексапилни.

В момента Глория се опитва да се възстанови психически от преследването на луд фен, който постоянно заплашвал нея, дъщеря й и дори и бившия й съпруг. След като певицата потърси помощ от компетентните органи, тормозът внезапно спря.

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати