ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Миа Сантова стана майка

Миа Сантова стана майка

Нина НордНина Норд
Джедай
2k376
Миа Сантова

Телевизионната журналистка Миа Сантова сбъдна мечтата си да стане майка и прегърна новородената си дъщеричка, която нарече Ида в чест на героиня от приказка на Андерсен.

Миа е на седмото небе от щастие, след като роди прекрасно момиченце, което с нетърпение очакваше години наред. Журналистката имаше проблем при предишната си бременност и й костваше огромни усилия да преодолее шока от преживяната трагедия.

Въпреки това блондинката се реши на нов опит, защото желанието й да стане майка е било прекалено силно и според близките й за нея това е най-важното нещо на света.

Сега Миа с трепет очаква момента, в който ще може по цял ден да се грижи за малката си принцеса, чието раждане бе чакано толкова дълго. Името на новородената си дъщеря Миа и силната й половинка избрали заради любовта на журналистката към творчеството на Андерсен.

Една от любимите й приказки винаги е била "Цветята на малката Ида" и затова новородената й дъщеричка е получила това красиво име. Миа е толкова вдъхновена от предстоящите вълнения около отглеждането на бебето, че според близките й със сигурност след време ще иска да роди още едно дете.

Но това най-вероятно ще се случи след някоя и друга година, когато русокосата млада майка вземе решение заедно с любимия си Светослав за още по-голямо увеличаване на семейството си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest