Бракът на Кристина Агилера - пред провал

Кристина Агилера

Поп-звездата Кристина Агилера явно скоро няма да стане булка, след като между нея и годеника ѝ Мат Рътлър се развихри бурен скандал, породен от ревност.

Мат Рътлър и певицата от доста време са сгодени, но все още не са се оженили, въпреки че вече имат момиченце. Тъмнокосият любим на певицата ѝ обещал в най-скоро време да я заведе пред олтара.

Сега обаче не е ясно дали това ще се случи, след като преди броени дни Мат обяснил на любимата си какво мисли за фриволното ѝ поведение, с което го злепоставя.

Кристина ангажирала най-успешния от бившето трио Братя Джонас - красавеца Ник, който да се изявява като неин личен помощник по време на участията и турнетата ѝ.

Ник, който от слабичък юноша се превърна внезапно в напращял от мускули красив мъж, не спирал да ухажва Кристина и да я засипва с комплименти дори пред годеника ѝ.

Това вбесило бъдещия съпруг на певицата и той ѝ направил скандал пред куп свидетели. Ако Кристина не изгони в скоро време Ник Джонас от екипа си, вероятността да стане булка намалява с всеки следващ ден.

Сприхавият нрав на певицата обаче е гаранция, че агресивният метод на Мат няма да има ефект. Според приятелки на Кристина натискът върху нея от страна на годеника ѝ може само да сложи край на отношенията им, въпреки че имат дете. Кристина е достатъчно самоуверена, че да се справя сама в живота и Мат явно е забравил това.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Свързани рецепти