Мариана Попова шокира с детска снимка

Мариана Попова

Мариана Попова шокира феновете си, като публикува своя черно-бяла детска снимка в социалната мрежа заедно със снимката на малката си дъщеричка Мария Магдалена.

В детството си певицата изглежда точно така, както дъщеря й днес. Двете са направо като клонирани, веднага коментираха колежки на певицата, които не знаели колко много прилича Мария Магдалена на майка си в детските й години.

За да е още по-голяма приликата между двете, Мариана Попова направила снимката на момиченцето си също черно-бяла, с което направо разби почитателите си.

Това измести на заден план клюката около операцията на нослето на Мариана Попова. Други звезди също решиха да последват примера й и да публикуват в социалната мрежа свои черно-бели снимки от периода, когато са ходели на детска градина.

Йоанна Драгнева

Рок певецът и радио водещ Буги Барабата също публикува своя черно-бяла детска снимка, на която днешният музикант изглежда съвсем различно от сега. Певицата Йоанна Драгнева, която преди години беше вокалистка на Дийп Зоун проджект, също показа каква е била като малка.

Същото направиха и фолк звездите, като Ивена, която напусна неотдавна музикалната си компания, показа своя снимка като малка в народна носия. Певицата е известна с любовта си към народното пеене.

Актрисата и певица Нона Йотова също пусна своя снимка от детските си години, на която се разхожда с майка си. И тя, и майка й са облечени в елегантни палта, които адски си приличат, и са с кокетни шапчици. Нона, която е луда на тема мода, явно от малка си е падала по аксесоарите, коментираха нейни колеги.

Рейтинг

5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати