Гаджето на Джим Кери се самоуби

Джим Кери

Последната приятелка на актьора Джим Кери се самоуби, след като била зарязана от холивудската звезда. Красавицата Катриона Уайт, която наскоро станала на 28 години, не могла да преживее факта, че 53-годишният актьор се разделил с нея.

Дългокраката красавица, която в последно време придружавала на публични места актьора, мислела, че е голямата му любов. Комикът обаче винаги е споделял, че за него не съществува понятие като вечна любов и че всяка жена му омръзва.

Тя написала в профила си в Туитър, че се сбогува с всички, а преди да се нагълта с куп лекарства, оставила предсмъртно писмо, в което обяснява защо е взела това решение. Актьорът споделил пред медии, че тя е била прекалено изтънчена, за да живее в този груб свят.

Джим Кери

Джим, който признава, че вестта на случилото се го е натъжила, се срещал от няколко месеца с красавицата. Тя работела като гримьорка, а актьорът й взел къща за един милион долара, но под наем, като плащал по пет хиляди долара месечно.

След раздялата им тя трябвало да освободи жилището, а тя не можела да понесе мисълта, че ще се върне към стария си начин на живот. Освен това тя била убедена, че ще остарее с холивудската знаменитост, а той изобщо не проявил подобно желание.

Джим Кери е известен с непостоянството си по отношение на жените. Той се е женил два пъти - веднъж през 1987 година и веднъж през 1996 година, и двата пъти - за свои колежки, с които се запознавал на снимачната площадка.

Той имал бурна любовна авантюра и с моделката Джени Макарти, и след раздялата им й изплатил 25 милиона долара, за да не дава интервюта за личния му живот.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати