Кали луда по съседите си

Кали

Фолкпевицата Кали, която бе забъркана от клюкари в скандал със съседите си, признава, че се разбира перфектно с тях и с някои дори редовно си ходят на гости. Преди броени дни се шушукаше, че певицата така се ядосала на своя съседка, че хвърляла по нея домати.

На практика обаче фолк дивата не е конфликтна личност и лесно се спогажда дори с непознати. Тъкмо поради тази причина тя е една от фаворитките във фолк клубовете из цялата страна, тъй като винаги създава приятелска атмосфера с гостите на заведенията и слиза от сцената, за да танцува и пее с тях.

Кали, която е щастлива майка на три момчета, смята, че да се разбираш със съседите си е гаранция за спокойствието вкъщи, а тя много цени това. Певицата, която завърши философия, не е от хората, които вдигат много шум за дреболии.

Кали

След като живя супер луксозно с бащата на второто си дете - бизнесмена Антон Краус, тя реши, че любовта е по-важна от всичко и се хвърли в прегръдките на по-младия от нея Влади.

С него тя заживя под един покрив и според приятелите на певицата въпреки че на трите момчета им е малко тясно в жилището на младока, всички са много щастливи, защото са заедно.

Кали отделя много внимание на момчетата си и винаги се вслушва в съветите на порасналите си синове Георги и Марк. Според клюката певицата използвала прекалено строги методи за възпитание, но самата тя е на мнение, че с децата може да се разбереш само, ако те мислят за свой приятел.

Георги, който вече е тинейджър, често дава на майка си съвети за начина й на обличане, които певицата следва, за да е в крак с модата на младите. Според клюката тя направила корекция на гърдите си също по съвет на порасналия си син.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати