Кичка праща Здравко от Ритон на съд?

Кичка Бодурова

За пореден път се разрази люта битка между естрадните величия във ВИП Брадър 2015. Здравко от дует Ритон настъпи по мазола Кичка Бодурова и снощи изпълнителката на Обичам те, майко България заговори за адвокати.

Причина за поредния скандал беше прословутият концерт на Кичка Бодурова в Сизър палас, който според дует Ритон не се е състоял.

Това е голямо събитие в живота на един творец! - отсече Катя още преди няколко серии и намекна, че ако концертът се е състоял наистина, Кичка не може да няма снимки от този момент.

Снощи Кичка обясни, че концертът е правен през 1999 година и тръгна да разказва как е бил организиран. Разказът на звездата явно не трогна особено Здравко. Той поклати многозначително глава и поиска снимки от Кичка.

Бодурова силно се издразни, че не е приета сериозно, и дори, каза, че може да се закълне в детето си, че концертът се е провел.

Това си е твой проблем. Ти какво си мислиш, че през 1999 година в Сизър палас не е имало камери ли, продължи да настоява певецът.

Не е мой проблем, защото ти не знаеш какво значи това, отвърна Кичка, с което нарочно или пък неволно напомни на Здравко и Катя, че нямат деца.

Можеш да се срещнеш с моя адвокат след шоуто, предупреди тя мъжката половина от Ритон.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати