ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Ненчо Балабанов и Йоанна чакат бебе?

Ненчо Балабанов и Йоанна чакат бебе?

Ненчо Балабанов и Йоанна чакат бебе?

Ненчо Балабанов и приятелката му Йоанна са на път да станат родители. Двойката е била забелязана да влиза в клиника по акушерство и гинекология, където много от ВИП майките избират да раждат, пише Блиц.

След многото слухове за раздели и събирания, Ненчо Балабанов и Йоанна Драгнева най-вероятно са на път да се сдобият с първия си наследник. Най-добрият имитатор на Бойко Борисов вече има син от предишния си брак, но много искал да има още деца.

Двойката е заснета от съгледвачите на Николета Лозанова в Папараци да излиза в особено добро настроение от АГ клиника в столицата.

Ненчо и певицата предприеха романтично пътуване в Дубай три дни след Нова година, което е твърде скоро, за да е заченато детето там. Най-вероятно това е станало малко след като двамата се събраха след кратка раздяла, продължила само около месец през декември.

Тогава Ненчо издържа само няколко седмици без половинката си, след което публично я помоли да се върне при нея, чрез Фейсбук. Ако Йоанна наистина е бременна, детето най-вероятно ще се роди към края на лятото.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати