ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Ужас! Магия застигна Румяна Попова

Ужас! Магия застигна Румяна Попова

Румяна Попова

Народната певица Румяна Попова преживява истински ужас. Само за няколко месеца неизвестни са извършили пет покушения над колата ѝ. При последното има следи от магия за смърт.

Извършителят е изключително упорит. Попова се страхува, че ако не бъде заловен, може да посегне и на живота ѝ.

Румяна е една от най-успешните фолклорни певици у нас и зад граница. Тя няма врагове, дори напротив – всички, които я познават, искрено я обичат.

Покушенията са се случили в Благоевград, където Попова живее от години. Първият случай е от преди няколко месеца, когато неизвестен свалил болт от предната гума. Това за малко да струва живота на Попова, дъщеря ѝ и майка ѝ, които установили повредата малко преди да тръгнат на път за Гърция.

Набезите не спрели дотук. Последвала спукана дума, а седмица по-късно Попова открива колата си изцяло издрана с пирон. Изпълнителката се принуждава да пребоядиса цялото возило. Последвало обаче нещо още по-страшно.

Извършителите счупили стъклото на колата и оттам омазани цялата тапицерия с кал, пепел и стърготини. Това много прилича на черна магия за смърт, категорични са знахарки. Въпреки че изпълнителката е подала няколко сигнала в полицията и по случая се работи усилено, преди броени дни Попова отново намира колата си със счупено странично огледало.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати