Скандал! Венета Райкова и опосумът Иван Христов – любовници

Скандал! Венета Райкова и опосумът Иван Христов – любовници

Дебютната литературна творба на бившата водеща на култовото предаване Горещо вече е факт. Въпреки че отказва да коментира кой стои зад персонажите в книгата, след прелистване на страниците феновете на Венета Райкова изпаднах в шок. Оказва се, че в близкото минало тя е била интимна с продуцента Иван Христов.

Главната героиня в романа на Райкова е отредена на Виктория. Не е трудно да се сетим, че неин прототип е самата авторка на бестселъра. В романа, наречен Триумфът на кучките, тя разказва доста интересни случки с редица светски персони. Най-големият шок предизвика следния пасаж:

… не бяха опосуми, а страшно готини хора. Особено единият. През далечната 2002-ра се беше поцелувала с него и можеха да стигнат и по-далеч, ако той не се беше събрал след раздяла с кошмарната си жена.

Въпреки че липсват конкретни имена, е ясно, че Венета говори за продуцента Иван, пише Хотарена. През 2012 година той се разведе с първата си съпруга Вихра Петрова след множество изневери от негова страна.

Оказва се, че една от забивките му е била именно кака Венета. Дали съпругът на Венета Тихомир е знаел за случващото се, никой не знае. Кризите в брака им обаче не са тайна за никого, така че няма да е чудно, ако Райнова е овършала леглата и на други популярни лица от родния шоубизнес.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
аз
аз
29.03.2016 17:03
къде е скандалът?
1
0