Истината! Гришо и Никол – заедно или не?

Григор Димитров

Отношенията между Григор Димитров и певицата Никол Шерцингер продължават да вълнуват целия свят много повече от професионалните им успехи. Истината за тях най-после излезе наяве.

Оказва се, че Никол Шерцингер е с Григор за утеха. Певицата няма нищо против срещу постоянните флиртове на нашенеца заради предварителната уговорка между тях.

Шерцингер

Още когато решили да са заедно, Гришо и Никол се разбрали да са в отворена връзка. Това означава, че им е позволено не само да флиртуват, но и да си лягат с други хора. Слуховете, че двамата са разделени се появяват именно защото двамата често биват засичани в чужда компания, пише Пик. Но това не е пречка за тях.

Истината е, че и двамата не виждат в лицето на другия партньор човека, с когото могат да останат до края на живота си. Никол е доста по-възрастна от Григор и няма как да създадат стабилно семейство, категорични били и двамата. В момента обаче са заедно, за да не се чувстват самотни. Те просто намират един в друг така необходимите утеха и разбиране.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати