Цялата истина! Ето защо Галена не говори на Преслава

Цялата истина! Ето защо Галена не говори на Преслава

След тазгодишните награди на Планета нищо в чалга средите вече не е същото. Доскорошните приятелки Галена и Преслава не си говорят. Азис, който е скаран с Преслава, както и с повечето родни звезди, умело подклажда огъня.

Галена дори не се появи на наградите, обидена, че Преслава отново спечели приза за Певица на годината. Досега всички смятаха, че това е и причината Галена дори да не иска да говори с нея. Истината обаче е коренно различна.

Оказва се, че Преслава иска да отмъкне мъжа на Галена – Галин. Добричлийката дори направила черна магия, с която да го докопа. Информацията си Галена получила не от кой да е, а от бабата на Азис, една от най-популярните гледачки в страната. Интересното е, че в последно време мургавият изпълнител също не се понася с Преси и той бил този, който настоявал Галена да се консултира с баба му, пише Lifestyle.

Черна жена с буквата П ти прави магии и иска мъжа ти, категорична била знахарката. Галена е убедена, че това е Преслава. С черна магия тя си обяснявала постоянната умора, която я налегнала отскоро. За да се противопостави на атаките на колежката си тя приемала специални билки, дадени ѝ лично от бабата на ромския славей. Те значително подобрили състоянието ѝ.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Свързани рецепти