ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Палавник! Първанов заби младо гадже

Палавник! Първанов заби младо гадже

Палавник! Първанов заби младо гадже

Президентът Георги Първанов се оказа доста палав. Новата дама на сърцето му е на 37 години и се казва Мариана Тодорова.

Любовницата на Първанов е доста по-малка от него. Тя е негова съпартийка в АБВ. В партията, чийто лидер е президентът, се говори, че Ивайло Калфин е напуснал именно за да може на негово място да застане младата надежда.

Искрата между държавния глава и брюнетката от Благоевград пламнала още миналата година. Двамата старателно пазели отношенията си в тайна. Наскоро обаче Мариана не издържала и се похвалила пред съпартийците си. Тя твърдяла, че според личната ѝ нумероложка тя и Георги са родени един за друг, пише KliukiBg.

Вече сдобила се с поста зам.-шеф на парламентарна група на АБВ, както и шеф на половината групи за приятелство с други държави, Тодорова е известна с манията си по окултното. В коларите на парламента тя прекарвала повечето си време в изчисления, гадаене и изготвянето на хороскопи.

Първанов не бил доволен от разгласяването на отношенията им. Съпартийците му недоволствали, че урежда любовницата си на постове, за които не е квалифицирана. Реакцията на съпругата му Зорка обаче ще е още по-страшна.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати