Арабин купил дипломата на Жаси?

Арабин купил дипломата на Жаси?

Жасмина Тошкова – Жаси, звездата от Сделка или не, е с купена диплома. Асистентката на Румен Луканов дължи академичното си звание Доктор на науките на богат арабин.

От септември 2015-та година знойната силиконка от Бургас се кичи със званието доктор на науките. Тогава тя се явила на защита пред академична аудитория в катедра Счетоводство и анализ в УНСС. Там тя представила своя научен труд, работен в периода 2012- 2015 г.

С новата си придобивка Жасмина има правото да преподава лекции в престижни университети. Тя дори получила предложение да стане част от катедра Счетоводство към УНСС. Красавицата обаче отказала заради малкото пари, които ѝ предложили, пише HotArena.

Кариерата на Тодорова започва с предаването Риск печели, риск губи на Къци Вапцаров. Следват снимки за Плейбой, кино продукции и дори американски филм.

През 2011 година тя се влюбва в арабина Хари, който прекратява разголените ѝ изяви. Бащата на момчето е сред най-големите дарители на УНСС. Според запознати с умствения капацитет на Тошкова, именно той е помогнал да получи званието си Доктор на науките.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати