Ужас! Жана Бергендорф болна от анорексия?

Жана Бергендорф

Певицата Жана Бергендорф попадна в лапите на най-коварната болест. Благодарение на проблемите с наркотиците, днес тя е на ръба на анорексията.

От последните появи и снимки в профила на Бергендорф ясно се вижда, че певицата изглежда като скелет на батерии. Ребрата по гърба ѝ се броят, а кокалите по раменете са изскочили. Краката ѝ пък са като клечки.

Жана е свалила килограмите скоростно. След разразилия се скандал с наркотиците и катастрофата, която предизвика под тяхното въздействие, тя е особено лабилна. Това я прави особено податлива към подобни заболявания.

От 55 кг преди няколко месеца, днес тя е едва 45 и продължава да сваля. Изпълнителката тотално е спряла да се храни, а някои дори твърдят, че живее само на наркотици. Според други освен с тях, дните ѝ не минават и без бутилка концентрат, пише ХотАрена.

Лошото в случая е, че Жана обожава новата си фигура и дори твърдяла, че тя ще ѝ помогне в певческата кариера. Тя не само не се стараела да се справи с хранителното си разстройство и да отиде на психолог, дори напротив.

Ситуацията е подобна на разразилата се миналото лято, когато Жана свали килограмите си до 50, но бързо се окопити. Ако не се вземе в ръце днес обаче, последствията могат да са фатални.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати