Елена Петрова отново намери любовта

Елена Петрова
Снимка: kliuki-ws

Актрисата Елена Петрова сложи край на черната серия в живота си. След тежък развод с гръцкия олигах и баща на децата ѝ Фотилас тя отново се носи на крилете на любовта.

40-годишната актриса преживя изключително тежък развод със съпруга си Аристотелис Фотилас, от когото има две деца близнаци. Говори се, че с настоящата ѝ половинка са заедно отдавна, но типично в неин стил Елена не искала да парадира с личния си живот. От известно време тя и неизвестният господин делят общ покрив. Те бяха изловени от папараци да пазаруват заедно от столична книжарница, пише България днес.

Говори се, че Петрова и новият ѝ мъж са се запознали преди няколко години. Искрите прехвърчали мигновено, но сложното положение с развода наложило да изчакат, преди да предприемат нещо по-сериозно един към друг.

Както стана ясно, разводът на Колева стана факт, след като съпругът ѝ я излови да му изневерява с много по-младия от нея оператор Светлин.

След кратко затишие последва връзка с режисьора Мартин Макариев, която преля чашата и гърка поиска развод. Тогава освен без мъж и с деца на ръце, актрисата остана и без пари.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати