Борислав Комсийски лъже за богатството

Борислав Комсийски

Борислав Комсийски, плейбоят в Къщата на ВИП Брадър, се оказа долен лъжец. Солидните заявки, които даде във визитката си, се оказаха мираж.

Бизнесменът, в чиито сини очи всички дами в Нови хан и извън него се влюбиха претендира, че знае как се правят пари. Оказва се обаче, че Боби работи за мама. Именно тя е собственик на фирмата за спортни стоки, с която той парадира, че е изкарал милионите си, пише в. Уикенд.

Комсийски и майка му наистина са натрупали цяло състояние. Мъжът се опитал да излезе от нейната сянка преди години, като започнал производство на дъвки без захар. Малко след като ги вкарал в продажба обаче, те били спрени. Причината била изключително вредна съставка, открита в тях. Рекламната кампания бързо била свалена от СЕМ и по-точно от самия Гого Лозанов, пише КлюкиБг.

Боби не успял с дъвките и отново се върнал под крилото на майка си. Така и до днес той разчита изцяло на нея и води нейните бизнес начинания. В Къщата на ВИП Брадър той ще си търси жена, но има едно много важно условие – условно нареченият богаташ държал тя да е копие на майка му.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати