ezine.bg»Статии»Звезди»Манекенки»Венета Харизанова се вкамени

Венета Харизанова се вкамени

Венета Харизанова

Моделката Венета Харизанова се вкамени. Лицето на красавицата изглежда по-странно от всякога.

Венета е неузнаваема след 3-те поредни пластики, които направи на лицето си в рамките само на един месец. Докато по-младите ѝ колежки дефилираха на подиума на София фешън уийк, 36-годишната Харизанова предпочете да покаже новата си визия.

Блондинката е решена коренно да се промени. През последните години тя свали 20 кг от възпълната си фигура. Днес е убедена, че това не е достатъчно и е прибегнала до услугите на професионалисти в частна клиника.

Носът на моделката е намален и стеснен, а скулите са изразени и видими. В комбинация с ярко сините лещи, които Харизанова носи в последно време, резултатът е коренна промяна, пише КлюкиБг.

Според запознати интервенциите са стрували на Харизанова 4 600 евро. Взимайки предвид известността ѝ, медиците са ѝ направили солидна отстъпка. Визията на Венета днес е напълно неузнаваема и дори най-верните ѝ фенове трудно я разпознават.

Освен визуалната промяна обаче пластичните операции са допринесли и за невъзможността на моделката да изразява емоции. Мимическия бръчки са заличени и като че ли никога повече няма да се изпишат на вкамененото лице на красавицата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати