Семейство Ритон се разпада! Изловиха Катя в изневяра

Дует Ритон

Семейство Ритон е на път да се разпадне. Здравко е бесен, след като излови Катя да се среща с друг мъж и то – в хотелска стая.

Здравко е бесен от ревност. Странната случка се е разиграла в столичен ресторант. Катя пристигнала първа и хванала асансьора до последния етаж. Малко след нея се появил и футболният бос Николай Ишков, настоящ управител на Арена Армеец.

Предполага се, че нестандартната двойка е обсъждала предстоящ концерт в огромната зала. Липсата на Здравко обаче няма логично обяснение. А мястото определено е странно и води към мисълта за тайни срещи между Катя и Николай, пише KliukiBg.

Ситуацията се заплела още повече, когато двамата си тръгнали така, както и дошли – поотделно. Те сякаш се криели и не искали да бъдат видени заедно.

До момента неведнъж се е говорело за изневери от страна на нежната половинка на Ритон, но доказателства за това никога не е имало. Въпреки всичко обаче Здравко и до днес си остава крайно ревнив, което е обяснимо, като се има предвид как изглежда Катя за годините си.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати