Неволите на Веско Маринов продължават: Певецът се забърка с травестит

Веселин Маринов

На вълнуващо обрати станаха свидетели зрителите на новото музикално шоу Пееш или лъжеш. В снощния епизод гостуваща звезда в предаването бе естрадният певец Веселин Маринов, който се видят в чудо, когато трябваше да разкрие кой от мистериозните участници пее наистина и кой се преструва.

Определено обаче най-много Веско се поизпоти, когато му се наложи да се забърка за кратко с трансексуалната звезда Дженифър Бенедикшък, родена с името Костадин. Във времето, в което Маринов трябваше да реши дали да изключи травестита от шоуто или да го остави, той побърза да го разкара, обяснявайки, че не би желал да прави дует с него по принцип.

Придирчивостта на изпълнителя продължи и след отпадането на Мис Травестит 2015 и благодарение на нея той изключи всички талантливи участници. В крайна сметка любимецът на народа избра да прави дует с девойка, която му хареса външно, но остана неприятно изненадан, когато разбра как пее тя.

По регламент двамата трябваше да изпълнят песен в края на шоуто и именно тогава стана ясно, че младата жена е от така наречените лъжещи и не може да пее изобщо. Освен това новосформиралият се дует ще трябва да изпълни обща песен на празничния концерт на предаването.

Нищо, де, поне е висока, опита се да се утеши изпълнителят на Жена на балкона, който остана като попарен от реалността.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати