Ezine.bg»Избрани Колекции»Как се Приготвя Маринован Сафрид
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сафрид в гювеч
Печем сафрида в умерена фурна за около 30 минути, ястието трябва да остане на мазнина....
Пържен сафрид с бяло брашно
Поставяме тигана с олиото на котлона и след като е добре загрято, започваме да пържим сафрида от двете страни....
Сафрид с домати на фурна
Измиваме почистваме и осоляваме рибата.
Овалваме в брашно и изпържваме в горещо олио, изваждаме.
В мазнината запържваме нарязания лук до златисто...
Задушен сафрид с домати по воденичарски
Задушаваме ястието със сафрид около 1 час, като от време на време леко го разклащаме....
Сафрид на керемида по несебърски
Рибата се почиства, измива се и се поръсва със сол и черен пипер. Оставя се да престои 1 час....
Пържен черноморски сафрид
Сервираме порция сафрид, поръсен с лимонов сок и магданоз, а гарнитура за риба може да се направи от варени картофи и пържени тиквички....
Маринован октопод
Сложете го в тенджера без вода (октоподът се готви в собствен сос, но ако се наложи, добавете малко вода), поставете капака и гответе на ниска температура...
Маринован панджар
Почистеното, много добре измито цвекло се сварява до омекване. Обелва се и се нарязва. Нарежда се в буркани....
Рейтинг
4
Общо гласували: 5
51
43
31
20
10
Дай твоята оценка: