Ezine.bg»Избрани Колекции»Как се Приготвя Маринован Сафрид
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Приготвя Маринован Сафрид

Как се Приготвя Маринован Сафрид

Прегледай всички 12 кулинарни идеи за как се приготвя маринован сафрид в Ezine.bg.
Маринован сафридМаринован сафрид
9
Затворете бурканите с маринова сафрид и съхранявайте на хладно....
Сафрид в гювечСафрид в гювеч
Печем сафрида в умерена фурна за около 30 минути, ястието трябва да остане на мазнина....
Сафрид на скараСафрид на скара
Сложете рибките в тава и приберете в хладилника под лек наклон (с главите надолу), за да се отцедят....
Сафрид с домати на фурнаСафрид с домати на фурна
Измиваме почистваме и осоляваме рибата. Овалваме в брашно и изпържваме в горещо олио, изваждаме. В мазнината запържваме нарязания лук до златисто...
Пържен сафрид с бяло брашноПържен сафрид с бяло брашно
Поставяме тигана с олиото на котлона и след като е добре загрято, започваме да пържим сафрида от двете страни....
Задушен сафрид с домати по воденичарскиЗадушен сафрид с домати по воденичарски
Задушаваме ястието със сафрид около 1 час, като от време на време леко го разклащаме....
Печен сафрид на дървени въглищаПечен сафрид на дървени въглища
Поднасяме готовия печен сафрид с гарнитура за риба....
Сафрид на керемида по несебърскиСафрид на керемида по несебърски
Рибата се почиства, измива се и се поръсва със сол и черен пипер. Оставя се да престои 1 час....
Пържен сафридПържен сафрид
2
Ако рецептата ти харесва, опитай и този сафрид на фурна, нашия сафрид на скара или този маринован сафрид....
Пържен черноморски сафридПържен черноморски сафрид
Сервираме порция сафрид, поръсен с лимонов сок и магданоз, а гарнитура за риба може да се направи от варени картофи и пържени тиквички....
Маринован октоподМаринован октопод
Сложете го в тенджера без вода (октоподът се готви в собствен сос, но ако се наложи, добавете малко вода), поставете капака и гответе на ниска температура...
Маринован патладжанМаринован патладжан
11
Посолете ги и ги оставете под лек наклон за 1 час да се отцедят от горчивината. След това се изплакват и подсушават....

Рейтинг

4
Общо гласували: 5
51
43
31
20
10
Дай твоята оценка: