Андрей Арнаудов отново с върлина! Оказа се и скандалджийка

Андрей Арнаудов отново с върлина! Оказа се и скандалджийка
Снимка: hotarena-net

Продуцентът Андрей Арнаудов отново се опитва да отрие любовта. Новата му приятелка за пореден път е доста по-висока от него, което не е учудващо, предвид неговия ръст. Този път обаче се оказа и скандалджийка.

Новата двойка бе засечена в самолет, пътуващ от София към Барселона. Андвей видимо си прекарва добре с момичето, но явно има и доста спорни моменти с нея. През целия полет те се държали като влюбени гълъбчета. Говори се, че връзката им е прясна и е стартирала в началото на този месец.

Въпреки че контрастът във визията е осезаем, надали богатият продуцент се притеснява от него. Красавицата има тяло на манекенка и явно също не се притеснява от нищо. Всички бивши на Андрей – съпругата му Даниела и гаджетата Надя Иванова и Бориса Тютюнджиева, също бяха по-високи от него, пише Kliuki.bg.

Интересното е, че двойката вече има своите скандали. След като кацнали и чакали багажа си, Андрей и непознатата се скарали, така че вдигнали всичко около себе си във въздуха.

Андрей е известен като особняк. Именно характерът му е причина и до днес да няма сериозна връзка. Новата му приятелка обаче сякаш е на път да го сложи на мястото му.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати