Риана заби саудитски милионер! Искрите между тях са горещи

Риана
Риана

Певицата Риана изненада феновете си. След като дълго време бе сама, кадрите, на които се целува с тъмнокос мачо в басейн, предизвикаха вълна от коментари.

Рири се раздели с любимия си рапър Дрейк миналата година. Днес тя е на почивка в Испания, където е в компанията на тъмнокос хубавец. На папарашките фотоси се вижда как двойката се забавлява в басейна на луксозна частна вила със страстни целувки и с шампанско в ръка.

Новият мъж до Риана се казва Хасан Джамил. Той е саудитски бизнесмен, който е на висока позиция в семейния бизнес в една от най-богатите компании в света Abdul Latif Jameel Group.

Хасан е наследник на богатство от над 1.5 милиарда долара. Семейството му притежава правата върху търговията с автомобили Toyota в Саудитска Арабия, както и собствена футболна лига, която носи името Jameel.

Хасан определено не си играе. Миналият юли тъмнокосият хубавец бе забелязан в компанията на топмодела Наоми Кембъл. Двамата изглеждаха много близки, но днес отново попадна под светлините на прожекторите, този път в компанията на друга световна знаменитост.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Свързани рецепти