Кали изуми: Отново съм сама

1 от 3 Снимки
Кали

Фолкпевицата Кали определено няма късмет в любовта. След три деца от трима различни мъже, днес тя сподели, че вече не живее с последния мъж в живота ѝ – Влади.

Поредното сътресение в личния живот на Кали е факт. Точно когато всички решиха, че е намерила правилния, той избяга.

Владимир е баща на третото дете на певицата. През 2014-та година тя го дари със син. Мъжът гледаше със същата обич както своето, така и другите две деца на Кали. Именно това обаче се превърна и в причина за краха в отношенията им.

Кали винаги е казала, че предпочита да прекъсне връзка, отколкото да постави децата си на второ място. Тя оповести, че животът с нея заедно с трите деца дошъл в повече на Влади. Той събрал багажа си и напуснал общия им дом, пише Hоtnеwѕ.bg.

Днес Кали и Влади са в добри отношения. Те се виждат всеки ден, имат своите интимни моменти, но всеки се прибира в своята спалня. За момента връзката им е не е безвъзвратно разрушена, но Кали не е склонна на компромиси.

И скоро, когато настоящата ситуация спре да я удовлетворява, като нищо ще хукне да търси бащата на четвъртото си дете. А всички се питат едно - защо всички бивши мъже на певицата бягат като дявол от тамян от нея.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати